Worldline

Tonit Afrekensystemen

Koppeling Yomani Worldine ECR

Tonit Afrekensystemen koppelt de Ecash horeca kassa software aan de wordline pinterminal van Yomani.

Bij verwerking van de bestelling van een gast stuurt het kassasysteem het te betalen of ingevoerde bedrag door naar het CCV Smart systeem.
Dit voorkomt het onnodig maken van fouten en verminderd de kans op kasverschillen.

Ook wanneer er meer gepind wordt verwerkt de kassa dit op een juiste manier, of de klant nu extra geld op wilt nemen of een fooi wilt geven.

Worldline

Worldline is de leverancier van betaalautomaten, creditcardverwerking en e-payment services. Of u nu een vaste of mobiele betaalautomaat nodig heeft, creditcards wenst te accepteren in zowel uw winkel als via de webshop, Worldline biedt dè oplossing. Onze expertise reikt echter verder dan de bekende fysieke en online manieren van betalen. Zo hebben wij een omnichannel oplossing die u de mogelijkheid biedt om via elk device uw volledige assortiment online in de winkel te presenteren. Hiermee wordt de fysieke winkel verrijkt en kunnen uw klanten hun online winkelmandje instore afrekenen.

Dit soort ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat termen als A/B-testen, Usability, Responsive en SEO ons gewoon zijn. Uiteindelijk draait het om het bieden van de optimale klantervaring oftewel Conversie Optimalisatie.

Meer informatie over de Worldline betaaloplossingen en over trends en ontwikkelingen in het betalingsverkeer? Kijk op onze website PINNEN.NL .

Worldline uw partner in e-payment services!

Europese marktleider op gebied van betaalautomaten en creditcard acceptatie

Onze pinapparaten zijn van hoge kwaliteit, eenvoudig in gebruik en betrouwbaar.

Als ondernemer wilt u snel, veilig en eenvoudig pinbetalingen kunnen ontvangen. Al meer dan 40 jaar werken wij aan onze producten en diensten om u optimaal te ondersteunen in het ontvangen van betalingen. Worldline is de specialist op het gebied van pinautomaten, creditcard acceptatie en online betaaloplossingen. Pinbetalingen zijn met onze producten veilig, goedkoop en gemakkelijk voor u en uw klanten.

Contactgegevens :

https://shop.worldline.nl/
sales-netherlands@worldline.com

088 – 765 7010

Andere koppelingen van Tonit Afrekensystemen