fbpx

twinfield

Tonit Afrekensystemen

Twinfield koppeling

Onze missie is om met onze producten werk een stuk makkelijker te maken. Een heikel punt voor alle ondernemers is de boekhouding. Tonit Afrekensystemen heeft een module ontwikkeld om boekhouden heel eenvoudig te maken. De omzetgegevens die uw kassa registreert, worden automatisch doorgevoerd naar uw administratiepakket. Hierdoor is uw administratie altijd up-to-date en heeft u direct inzicht in de behaalde resultaten.

Wat levert deze module op?
Een module die uw boekhouding regelt, is voor u zeker de moeite waard. Waarom?

Met de module is de administratie altijd up-to-date
De module geeft direct inzicht in de resultaten
De module zorgt ervoor dat u minder uren een accountant nodig heeft
Uw accountant is alleen nog nodig voor een controlerende en adviserende rol.

Twinfield

Twinfield is een online boekhoudprogramma waarmee accountants en ondernemers soepel kunnen samenwerken. De software biedt mogelijkheden tot koppelingen met andere software. Denk daarbij aan kassasystemen, webshops en salarisadministratie. De online boekhouding is altijd en overal voor de accountant en ondernemer toegankelijk en goed beveiligd. De kernwaarden eenvoud, slim, veilig en verbondenzorgen ervoor dat dagelijks ruim honderdduizend gebruikers wereldwijd met plezier in de online boekhouding werken.

Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland

Wij zijn Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland en onderdeel van Wolters Kluwer: een toonaangevende, internationale aanbieder van informatie, software, tools en diensten aan juridische en fiscale professionals.

Dagelijks werken wereldwijd honderdduizend accountants, boekhouders en ondernemers in de Cloud met softwareoplossingen van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Deze slimme software faciliteert samenwerken met collega’s en klanten en verbindt alle denkbare systemen en applicaties. De benodigde data voor het nemen van de juiste beslissingen zijn zo altijd beschikbaar en up-to-date. En gegarandeerd veilig!

Onze klanten kunnen bouwen op onze jarenlange expertise, die we continu door ontwikkelen om nu en in de toekomst aan de vraag naar intelligente software en eenvoudige workflowtools te voldoen.

Contactgegevens :

De Beek 9-15
3871 MS Hoevelaken

www.twinfield.nl
NL_TAA-cso@wolterskluwer.com
033 – 467 70 10

Andere koppelingen van Tonit Afrekensystemen