fbpx

cCV

Tonit Afrekensystemen

Koppeling CCV Smart

Tonit Afrekensystemen koppelt de Ecash horeca kassa software aan het smart systeem van CCV.

Bij verwerking van de bestelling van een gast stuurt het kassasysteem het te betalen of ingevoerde bedrag door naar het CCV Smart systeem.
Dit voorkomt het onnodig maken van fouten en verminderd de kans op kasverschillen.

Ook wanneer er meer gepind wordt verwerkt de kassa dit op een juiste manier, of de klant nu extra geld op wilt nemen of een fooi wilt geven.

 

Betrouwbaar en vooruitstrevend

De betaalwereld beweegt voortdurend, met veranderingen op het gebied van techniek, regelgeving en consumentenvoorkeuren. Gelukkig kunnen wij gebruik maken van onze jarenlange ervaring als marktleider in de betaalbranche. Wij zetten onze kennis en kunde in om jou en jouw klanten wegwijs te maken in deze ontwikkelingen. Je ziet dit aan onze hoogwaardige betaaloplossingen, maar zeker ook aan de manier waarop wij werken.

Mensgerichte oplossingen

Door ons contact met ruim 137.000 klanten merken wij dat behoeften veranderen. Online transacties en betalingen via de smartphone zijn gemeengoed aan het worden. De wereld van elektronische transacties wordt groter en de behoeften van jouw klanten vragen om steeds complexere betaaloplossingen. Wij nemen deze behoeften serieus en zoeken een totaaloplossing op maat. Dit doen wij immers al vele tientallen jaren. Bijvoorbeeld door, naast de levering van onze betaalautomaten, ook de afhandeling van jouw transacties uit handen te nemen. Zo kan je jouw tijd en aandacht volledig besteden aan jouw klanten.

Jij en jouw klanten staan bij ons altijd centraal. Onze geschiedenis en cultuur zijn daar een weerspiegeling van. Als familiebedrijf investeren wij graag in onze mensen, zodat wij weten wat er speelt in de markt. Zo blijven we betrokken in binnen- en buitenland en weten wij ook jouw wensen te vertalen naar praktische oplossingen.

Veilig en vertrouwd

De correcte afhandeling van uw betalingen is van essentieel belang. Wij verzorgen dit graag voor je. Daarom zijn al onze oplossingen gecertificeerd volgens strikte (inter)nationaal geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid servicenetwerk in eigen beheer.

Nu en in de toekomst

De duurzaamheid van onze dienstverlening vertalen wij ook door naar andere vlakken. Bijvoorbeeld door te investeren in maatschappelijke doelen als het Ronald McDonald kinderfonds, KWF en Stichting Wereldkinderen. Ook kiezen we voor groene oplossingen voor papier, post en recycling van onze apparatuur.

Contactgegevens :

 

Hoofdkantoor CCV Nederland

Wetservoortsedijk 55
6827 AT Arnhem

088 – 228 9849

Servicelocatie CCV Nederland

Stationsplein 22
6881 WC Velp

088 – 228 9301

 

Andere koppelingen van Tonit Afrekensystemen