snelstart

Tonit Afrekensystemen

Snelstart Online koppeling

Onze missie is om met onze producten werk een stuk makkelijker te maken. Een heikel punt voor alle ondernemers is de boekhouding. Tonit Afrekensystemen heeft een module ontwikkeld om boekhouden heel eenvoudig te maken. De omzetgegevens die uw kassa registreert, worden automatisch doorgevoerd naar uw administratiepakket. Hierdoor is uw administratie altijd up-to-date en heeft u direct inzicht in de behaalde resultaten.

Wat levert deze module op?
Een module die uw boekhouding regelt, is voor u zeker de moeite waard. Waarom?

Met de module is de administratie altijd up-to-date
De module geeft direct inzicht in de resultaten
De module zorgt ervoor dat u minder uren een accountant nodig heeft
Uw accountant is alleen nog nodig voor een controlerende en adviserende rol.

Snelstart

Wij maken moeilijke dingen makkelijk. Daar zijn wij goed in. We begonnen als pioniers toen nog bijna niemand een computer gebruikte en we zoeken doorlopend naar nieuwe manieren om de administratie van je bedrijf makkelijk te maken. Al meer dan 35 jaar is onze insteek: software ontwikkelen om boekhouden eenvoudig te maken voor elke ondernemer. Het is dan ook geen wonder dat het aantal gebruikers van onze software nog steeds groeit.

De gebruiker staat centraal

De klant staat centraal bij de ontwikkeling van onze software. Een ontwikkelaar is bij ons niet iemand die zoveel mogelijk programmacodes maakt. Een ontwikkelaar bij SnelStart verhelpt klantproblemen met slimme softwarematige oplossingen. De techniek is niet het uitgangspunt, de gebruikers en het gebruiksgemak staan voorop.

Het kloppend hart

SnelStart is een bedrijf waar werknemers de kans krijgen zich te ontplooien. Waar iedereen het verschil kan maken en waar gepassioneerd wordt gewerkt aan het ontwikkelen en vermarkten van slimme administratieve software die ondernemers ontzorgt en helpt succesvol te zijn. Een bedrijf waarvan de medewerkers het kloppend hart vormen en waar betrokkenheid een sleutelbegrip is. Bij het product, bij de klant en bij elkaar.

Onze missie en visie

Wij maken moeilijke dingen makkelijk. Dat is onze missie. Vertaald naar hoe we dat dan in de praktijk doen, kom je bij onze visie: In een snel veranderende wereld wil SnelStart bevlogen ondernemers helpen door complexe administratieve vraagstukken makkelijk te maken met inventieve oplossingen, zodat zij meer tijd en energie overhouden om te ondernemen.

Doe de BOBOB! Onze kernwaarden

B = Betrouwbaar
O = Ondernemend
B = Bevlogen
O = Oplossingsgericht
B = Behulpzaam

 

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt met allerlei randzaken. Tijd die je veel liever in je bedrijf wilt steken. Wij helpen je daarbij. Door moeilijke dingen makkelijk te maken. Door ervoor te zorgen dat met onze software boekhouden makkelijk wordt.

Contactgegevens :

Postadres :

Harkebuurt 3
1794 HM Ossterend

Bezoekadres :

Comeniusstraat 10
1817 MS Alkmaar

www.snelstart.nl
klantenservice@snelstart.nl
036-5302350

Andere koppelingen van Tonit Afrekensystemen