fbpx

tunify

Tonit Afrekensystemen

Tunify koppeling

Hoe minder ruimte apparatuur in beslag neemt, hoe meer ruimte er is voor gasten. Gasten zorgen voor omzet en dat is wat u uiteindelijk wilt. Daarom heeft Tonit Afrekensystemen besloten om een groot probleem uit de horecawereld te verhelpen. Het welbekende probleem: ik heb geen plaats voor al mijn spullen.

De bar is omringd door allerlei apparatuur, waaronder de koffiemachine, tapinstallatie, kassa’s, glazen en uiteraard de geluidsapparatuur. Dit zorgt al snel voor een rommelig beeld. U kunt de ruimte echter optimaal benutten door onnodige apparatuur te verwijderen. Dat kan met de muziekmodule van het Ecash softwarepakket!

 

Tunify Concept

Tunify is een spin-off van de KU Leuven. We hebben een uniek muziekplatform gebouwd door de inzichten van ervaren muziekexperten te combineren met innovatieve technologie.

Ons concept is gebaseerd op 3 elementen die cruciaal zijn in muziekbeleving: het belang van context, het subjectieve karakter van muziek en de noodzaak om elke muziekselectie te kunnen personaliseren .

 

Tunify Technologie

Vanuit dit concept hebben we eigen algoritmes ontwikkeld die op basis van eigen metadata van muziek en context de juiste muziek voor elke situatie naar voren schuiven. Om dit te kunnen doen, hebben we de objectieve en subjectieve eigenschappen van muziek in kaart gebracht en werken we met geavanceerde technologieën zoals neural networks en machine learning.

Met deze kennis hebben we geavanceerde API’s gebouwd die gebaseerd zijn op onze eigen ontwikkelde software en technologie. Al de verschillende Tunify producten worden door deze “Tunify Music Engine”.

Tunify Klanten

Tunify klanten bevinden zich in uiteenlopende communities: Body & Mind, Café & Nightlife, Club & Lounge, Eat & Drink, Fashion & Style, Hotel & Business, Shop & City.

Tunify Innovatie

Het Tunify team heeft samen met de universiteiten van Leuven en Gent gewerkt aan verschillende grote onderzoeksprojecten met de steun van VLAIO (Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen). Zo hebben we onder meer samengewerkt met de onderzoeksgroepen Human-Computer Interaction en Experimental Psychology van KU Leuven en  Digital Speech and Signal Processing van UGent. Het resultaat van deze projecten is dat we de juiste Music Experience kunnen creëren gebaseerd op context en subjectieve informatie.

Momenteel werkt Tunify samen met de onderzoeksgroepen Human-Computer Interaction en Declarative Languages and Artificial Intelligence van KU Leuven aan een vernieuwend Music Community project.

Contactgegevens :

Centrum-Zuid 1111
B-3530 Houthalen – Helchteren

www.tunify.com
0800 – 023 3029

Andere koppelingen van Tonit Afrekensystemen