nostradamus

Tonit Afrekensystemen

Nostradamus koppeling

Met een Nostradamus koppeling kunnen uren registratie en verkoop gegevens van het horeca pakket Ecash doorgezonden worden naar de online omgeving van Nostradamus.

Binnen het online pakket kunt u vervolgens de gegevens inzien en vanuit daar roosters plannen en verkoopinformatie managen.

NOSTRADAMUS

HÉT ONLINE PLANSYSTEEM

Ken jij de formule van Nostradamus? Men neme: jouw behoefte en budget. Dat is de basis voor optimale personeelsplanning. Onder de streep: geen onverwacht tegenvallende loonkosten. De foutkans? Die brengen we terug tot een absoluut minimum. Hoe? Door digitale urenregistratie en koppeling met je verloningspakket.

Pak meteen de plussen: gratis apps, makkelijke en heldere communicatie, een professioneel HR-instrument én een online learning systeem. Reken ook op ons personeelsplan!

In de cloud

Altijd en overal toegang tot je eigen beveiligde online omgeving. Met een handige app voor personeel en management.

Samen

De gebruiksvriendelijke navigatie is op maat gemaakt: in jouw huisstijl en naar jouw bedrijfsbehoefte.

ONZE ZIN: PASSIE EN INNOVATIE

Nostradamus ontwikkelt software waarbij de gebruiker centraal staat. Wij zijn volledig transparant in alles wat we doen en zijn graag interactief met onze klanten. Ons credo is: delen = vermenigvuldigen. Wij doen ons werk met passie en laten ons inspireren door onze gebruikers. We blijven innoveren en werken volledig onafhankelijk van toeleveranciers of andere belanghebbenden.

Contactgegevens :

Tramsingel 3
4814 AB Breda

www.nostradamus.nu
sales@nostradamus.nu

0162 – 22 10 00

Andere koppelingen van Tonit Afrekensystemen