thuisbezorgd

Tonit Afrekensystemen

UberEats koppeling

Voor bedrijven die gebruikmaken van UberEats heeft Tonit Afrekensystemen een optionele koppeling die bestellingen automatisch linken aan de afhaal/bezorg module.

De bestellingen komen normaal gesproken per mail of fax binnen. Met de koppeling van het horeca pakket Ecash komt de bestelling rechtstreeks binnen in het kassasysteem. Op deze manier zijn alle administratieve gegevens in een systeem beschikbaar.

Tonit Afrekensystemen zorgt ervoor dat de online menukaart wordt gekoppeld aan de kassa, waarna de afhaal/bezorg module tot stand komt.

Via UberEats kan iedereen maaltijden bestellen en betalen via een laptop, smartphone of tablet.

horeca kassa partner uber eats

VRAAG: Hoe plaats ik een afhaalbestelling?


1. Open de Uber Eats-app.
2. Kies de maaltijdoptie Ophalen.
3. Selecteer de bestelling Z.s.m. of de bestelling GEPLAND. Je ziet dan de bereidingstijd, de afstand tot het restaurant, de prijs en de beoordeling voor restaurants met de optie Ophalen.
4. Nadat je een afhaalbestelling hebt geplaatst, word je op de hoogte gesteld wanneer het restaurant de bestelling accepteert, wanneer de bestelling ongeveer klaar is en wanneer je de bestelling kunt afhalen.

VRAAG: Hoe plaats ik een bestelling voor in het restaurant?


1. Open de Uber Eats-app.
2. Kies de maaltijdoptie ‘In het restaurant’.
3. Selecteer de bestelling Z.s.m. of de bestelling GEPLAND. Je ziet dan de bereidingstijd, de afstand tot het restaurant, de prijs en de beoordeling voor restaurants met de optie ‘In het restaurant’.
4. Nadat je een bestelling voor in het restaurant hebt geplaatst, stellen we je op de hoogte wanneer het restaurant de bestelling accepteert en wanneer de bestelling ongeveer klaar is.

Andere koppelingen van Tonit Afrekensystemen