fbpx

PB Sound

Tonit Afrekensystemen

PB Sound koppeling

Hoe minder ruimte apparatuur in beslag neemt, hoe meer ruimte er is voor gasten. Gasten zorgen voor omzet en dat is wat u uiteindelijk wilt. Daarom heeft Tonit Afrekensystemen besloten om een groot probleem uit de horecawereld te verhelpen. Het welbekende probleem: ik heb geen plaats voor al mijn spullen.

De bar is omringd door allerlei apparatuur, waaronder de koffiemachine, tapinstallatie, kassa’s, glazen en uiteraard de geluidsapparatuur. Dit zorgt al snel voor een rommelig beeld. U kunt de ruimte echter optimaal benutten door onnodige apparatuur te verwijderen. Dat kan met de muziekmodule van het Ecash softwarepakket!

PB Sound

PB Sound verzorgt al sinds 1988 de juiste muziek voor Horeca en Retail.

Graag willen wij ook U van dienst zijn met de juiste muziek en of videobeelden voor uw Horecagelegenheid of winkel.

Gedreven en ervaren zijn de kernwoorden van ons bedrijf, met passie en een luisterend oor proberen we de wensen van onze klanten om te zetten in werkbare oplossingen.

We komen graag bij u langs om onze producten te demonstreren en het in de praktijk uit te laten testen.

Onze systemen zijn ook te bekijken en uit te proberen op de horecabeurzen in Nederland, België en Duitsland.

Wij komen onder meer naar de horecabeurzen in Amsterdam, Assen, Bredene, Gent, Goes, Gorinchem, Hamburg, Hardenberg, Rostock, Rotterdam, Rosmalen en Maastricht.

Welkom bij PB Sound

Wilt u een betrouwbare muziekcomputer zonder investering of extra kosten?

Met Meer muziek
Met Minder werk
Met Meer mogelijkheden
Met Super Service

Wij regelen desgewenst de opzegging bij uw huidige leverancier, en bieden tot 1 jaar gratis gebruik van ons systeem aan! U betaalt dus nooit dubbel!

De beste muziek

U beschikt direct over een enorm muziekarchief, met alle hits van vroeger tot nu, en alle lokale en nederlandse toppers. Wij zorgen dagelijks voor nieuwe actuele muzieklijsten in diverse genres, zo blijft de Easyplayer elke dag voor de juiste muziek zorgen. .

Contactgegevens :

Hoofdveld 8
4266 EC Eethen

www.pb-sound.nl
info@pbsound.nl
0416-355010

Andere koppelingen van Tonit Afrekensystemen