thuisbezorgd

Tonit Afrekensystemen

AmbachtMedia koppeling

Voor bedrijven die gebruikmaken van AmbachtMedia heeft Tonit Afrekensystemen een optionele koppeling die bestellingen automatisch linken aan de afhaal/bezorg module.

Met de koppeling van het horeca pakket Ecash komt de bestelling rechtstreeks binnen in het kassasysteem. Op deze manier zijn alle administratieve gegevens in een systeem beschikbaar.

Tonit Afrekensystemen zorgt ervoor dat de online menukaart wordt gekoppeld aan de kassa, waarna de afhaal/bezorg module tot stand komt.

Via een site van AmbachtMedia kan iedereen maaltijden bestellen en betalen via een laptop, smartphone of tablet.

horeca kassa partner ambachtmedia

Ambacht in al zijn vormen.

In 2013 is Ambacht Media als samenwerkingsverband tussen verschillende ondernemers gestart. Een natuurlijke samenwerking. Design, development, content en online marketing liggen immers in elkaars verlengde. In 2017 hebben we de handen definitief ineengeslagen. Vanuit ons kantoor in Leek, bij Groningen, werken we aan projecten over het gehele online mediaspectrum. Daarbij maken we gebruik van een flexibele schil freelancers die we kunnen inzetten als een project daarom vraagt.

Je krijgt niet één collega, je krijgt ons allemaal! Onze expertises vullen elkaar aan, dus door als team voor jou te werken, bereiken we meer. En wij doen de dingen graag net even anders. Voor nog betere resultaten.

Goldbergsingel 1b
9351CK Leek (Groningen)

info@ambachtmedia.nl

0594 – 697 921

Andere koppelingen van Tonit Afrekensystemen