fbpx

Sitedish

Tonit Afrekensystemen

Sitedish koppeling

Voor bedrijven die gebruikmaken van een eigen website heeft Tonit Afrekensystemen een optionele koppeling die bestellingen automatisch linken aan de afhaal/bezorg module.

De bestellingen komen direct op de kassa binnen. Via de eigen website kan iedereen maaltijden bestellen en betalen via een laptop, smartphone of tablet.

Tonit Afrekensystemen zorgt ervoor dat de online menukaart wordt aangemaakt, waarna de afhaal/bezorg module tot stand komt.

De website of koppeling wordt gerealiseerd door Sitedish.nl.

Over Sitedish

Sitedish bestaat meer dan tien jaar. Met zo veel ervaring, en meer dan duizend restaurants als partner doen we vast iets goed! 

Sitedish POS Connect

Wanneer uw Sitedish website en app gekoppeld is aan uw kassa ontvangt u deze bestellingen rechtstreeks in uw kassa. Dit heeft als voordeel dat u alle bestellingen in één programma heeft, een complete boekhouding heeft en met de bonnen kunt blijven werken zoals u gewend bent.

Om het zo makkelijk mogelijk te maken voor kassaleveranciers om de koppeling te realiseren, bieden wij deSitedish POS Connect. Dit is een Windows applicatie die in de achtergrond draait en nieuwe bestellingen ophaalt en opslaat in XML. De werking is bijna identiek aan de T-Connect Client, de kassakoppeling van Thuisbezorgd. Dit betekent dat elke kassaleverancier die koppelt met Thuisbezorgd, met heel weinig moeite de koppeling met Sitedish kan realiseren.

Contactgegevens :

Ridderspoorweg 115
1032 LL  Amsterdam

www.sitedish.nl
info@sitedish.nl
020 – 244 08 58

Andere koppelingen van Tonit Afrekensystemen