L1nda

Tonit Afrekensystemen

Koppeling L1NDA

Het software pakket Ecash stuurt de klokgegevens door bij aanvang en beëindiging van de diensten. Hierdoor werken de 2 systemen naadloos samen om voor u overzicht te houden in de gemaakte uren en personeelskosten.

Ook is het mogelijk om omzetgegevens door te sturen waardoor er nog meer inzage is in de personele kosten en baten.

L1NDA

Deze module, met de naam L1NDA, geeft het personeel altijd en overal toegang tot de roosters. Een tevreden, goed samenwerkend team is essentieel voor een gezond horecabedrijf. Bovendien hoeft u niet langer in Excel planningen te maken, omdat L1NDA de roosters voor u maakt. Dit betekent dat u niet meer wordt lastiggevallen met vragen over het rooster, dienstwijzigingen of voor het telefoonnummer van een collega.

Waarom voor L1NDA kiezen?

Het is de meest gebruikersvriendelijke personeelsplanner, die niet alleen de bedrijfsefficiëntie verhoogt, maar ook de sfeer binnen het team verbetert. Zodra u een rooster heeft gemaakt, verzorgt L1NDA automatisch alle verdere communicatie. Bij wijzigingen krijgt het personeel een persoonlijke mail of sms met de juiste tijden, het diensttu[e en eventuele opmerkingen. Het personeel kan via L1NDA doorgeven wanneer ze wel of niet beschikbaar zijn.

Wat levert het op?

Een module als L1NDA is ideaal voor uw onderneming, hoe groot of klein uw personeelsbestand ook is. Waarom kiest u voor de L1NDA module?

De beschikbaarheid van het personeel wordt automatisch opgenomen.

Het bespaart u ongeveer 75 procent van uw tijd.

L1NDA helpt ook met een optimaal renderende teamsamenstelling, wat kan leiden tot een besparing op personeelskosten van vijf procent.

Het scheelt u een hoop sms’jes, e-mails en briefjes.

Contactgegevens :

Leidsestraat 32 B-C
1017 PB Amsterdam

www.l1nda.nl
sales@l1nda.nl

Andere koppelingen van Tonit Afrekensystemen