Ecash LIVE software

Tonit Afrekensystemen

Ecash Live

N

Online en Offline werken.

Ecash Live combineert het beste van 2 werelden. Het programma is niet afhankelijk van de cloud om te kunnen werken, maar wanneer deze online is geniet u van volledig beheer overal ter wereld, waar u maar wenst.

N

Eenvoudige krachtpatser.

De software is net als Ecash zeer eenvoudig in gebruik, u en uw personeel kunnen binnen enkele minuten aan de slag. Op de achtergrond bevind zich echter een zeer uitgebreid management pakket, waarmee u in staat bent de kleinste nuances in uw zaak te beheren.

N

Overzichtelijk op alle fronten.

Tafelplattegronden, artikelschermen en backoffice, alles is heel overzichtelijk en gemakkelijk ingedeeld. Het pakket straalt rust uit in plaats van hektiek en alleen dat wat gebruikt kan worden, wordt getoont.

N

Meerdere zaken, franchise? Een overzicht.

De Live variant van Ecash stelt u in staat om vanuit een locatie het overzicht te bewaren over al uw ondernemingen of franchise nemers. Per locatie, kassa en zelfs personeelslid kunnen individuele instellingen gemaakt worden.

Live

Ecash makes it easy !!!

Zoals bekend van Ecash is ook de live-variant zeer eenvoudig in gebruik. En waarom zouden we het ook moeilijk maken? Door jarenlange ervaring en contact met horecaondernemers is Ecash Live het resultaat van de input van de mensen die er mee werken. Snelheid, eenvoud en overzicht zijn enkele woorden die deze software beschrijft. 

Voor de gebruiker van de kassa zit dit in de dagelijkse bezigheden van bestelling tot betaling. Voor de mensen die op de achtergrond alles in de gaten willen houden zit dit in de uitgebreide mogelijkheden van de backoffice.

Even geen internet, geen probleem.

Het softwarepakket Ecash Live is niet afhankelijk van het internet.

Natuurlijk is het van belang dat er internet is, bijna alles werkt tegenwoordig via de cloud. En om volledig gebruik te maken van alle functionaliteiten is internet ook nodig. Maar uw dagelijkse werkzaamheden van bestelling tot afrekenen kunnen ook door gaan wanneer er geen internet verbinding is. 

Dat is ook de reden van de benaming Live in Ecash Live. Het is niet alleen een cloud-oplossing, het is het beste van beide werelden.

Ecash Mobile Live en Ecash Mobile Live iOS 

Bestellingen opnemen via handheld devices is al lang geen vreemd gezicht meer in de horeca. Gasten kijken niet raar op wanneer de bestelling opgenomen wordt op een handheld of Ios apparaat en voor u als ondernemer kan het een rendement van wel 30% opleveren wanneer deze rechnologie op de juiste manier wordt ingezet.

Ecash mobile brengt u in staat snel en efficient de bestelling van uw gast op tafel te krijgen. Door een stabiel netwerk in uw zaak en snelle overdracht van gegevens komt de bestelling daar waar u wenst, gesplitst in bar en keuken op de printers of touch-screen schermen. U het overzicht en de gast snel de bestelling op tafel. De uitgelezen mogelijkheid om de gast net een beetje meer aandacht te geven tussen de bestellingen door en doordat de bestelling sneller verloopt heeft de gast misschien nog wel tijd voor dat extra kopje koffie of glaasje wijn.

Ecash Mobile Live is verkrijgbaar in twee versies:

Ecash mobile Live handhelds

Ecash mobile Live iOS

Uitbereide management mogelijkheden.

Waar het kassaprogramma zich vooral richt op de werkvloer is de backoffice ideaal voor diegene die zich bezig houdt met de administratieve zaken en controle.

Artikelen

De backoffice van Ecash Live is vanuit elke webbrowser en elke locatie te bereiken. In uw eigen veilige omgeving beheert en controleert u alles. Of het nu gaat om het aanmaken of wijzigen van een artikel of menu, alles kan op uw gemak klaar worden gezet voor de kassa. Op die manier is uw kassa altijd up-to-date van uw nieuwe menukaart, prijswijzigingen en voorraad.

Rapportages

Naast de mogelijkheden om uw artikelen te beheren bied de backoffice van Ecash Live ook zeer uitgebreide mogelijkheden tot het maken van rapportages. Visueel ziet u in een oogopslag de actuele of historische gegevens van de verkopen en daarnaast bent u in de gelegenheid deze gegevens direct te koppelen met uw boekhoudpakket. Omdat Ecash Live ontwikkeld is met in het achterhoofd de boekhoudtechnische kant van het verhaal, worden alle gegevens van uw systeem direct op de juiste plaats verwerkt inclusief zaken als eigen verbruik, representatie en breuk of bederf.

Tafelplattegronden

Ook beheert u vanuit de backoffice alle tafelplattegronden, die met die visuele editor geschikt gemaakt kunnen worden voor elk beeldscherm. U sleept, draait en vergroot of verkleind tafels en objecten naar wens, zodat de werknemers op de vloer een duidelijk overzicht hebben van de zaak. Doordat er zelfs de mogelijkheid is om een indicatie voor aandacht toe te voegen op een tafel, bent u zelfs op afstand in de gelegenheid om uw personeel te attenderen op die extra verkoop.

En meer

Al bovengenoemde zaken maken de backoffice van Ecash Live al zeer interessant voor elke horeca-ondernemer maar we gaan nog verder. Zo kunt u artikelen compleet opbouwen met een kostprijs voor de onderdelen van een gerecht. Zodat u altijd een hand heeft op de marges van de verkopen. Is er de mogelijkheid om de voorraad van uw vestiging te beheren, verplaatsen en controleren en kunt u een artikelknop zo programmeren dat deze in een logische workflow alle onderdelen van een menu doorloopt, zodat er op de werkvloer nooit een vraag is over hetgeen er besteld is.