fbpx

Ecash Live

Tonit Afrekensystemen

Waarom kiezen voor het nieuwe Ecash Live?

Ecash Live is een krachtige horecakassa cloud oplossing zonder direct afhankelijk te zijn van internet.

  • Altijd en overal toegang, ook zonder internet verbinding
  • Snelle werking
  • Binnen 5 minuten ingewerkt
  • Modern systeem gebaseerd op jarenlange ervaring
  • Meerdere vestigingen beheren vanaf iedere werkplek
  • Groeit mee met uw wensen
  • Scherpe prijzen
Logo Ecash Live

Altijd en overal toegang, ook zonder internetverbinding

Ecash Live Hybride Cloud horeca kassasoftware

Hybride, cloud

Ecash Live is een hybride cloud oplossing. Hiermee heeft u de voordelen van een cloud oplossing waarbij uw data veilig is opgeslagen in de cloud en overal toegankelijk is zonder de nadelen bij een Internet storing.

Als er tijdelijk geen Internet verbinding is dan werkt Ecash volledig zonder beperkingen lokaal verder. De omzetgegevens worden dan alsnog naar de cloud verstuurd als de verbinding weer terug is. Een maand geen Internet ? Geen probleem ! Wij noemen dat LIVE !

Backoffice, cloud

Met de Ecash Live backoffice in de cloud kunt u altijd en overal uw kassasystemen beheren. Wanneer u meerdere vestigingen heeft dan kunt u deze vanuit één plek beheren. De kassa’s zelf werken lokaal en dus niet vanuit de cloud. Het tijdelijk wegvallen van een Internetverbinding is dan ook geen probleem.

Maak uw menukaarten online en stuur ze dan door naar de kassa. U kunt knoppen een andere kleur of een afbeelding geven waardoor alles overzichtelijk is. Creëer naast gewone artikelen ook heel eenvoudig keuzemenu’s, bereidingswijzen of combinatie artikelen. Gemaakte wijzigingen worden pas actief op de kassa’s nadat u ze doorstuurt.

De grafische tafelplattegronden kunt u zelf aanmaken. Sleep de tafels op de plattegrond en plaats diverse herkenningspunten. Hieraan zien uw medewerkers meteen welke tafel bedoeld word.

Managermenu Ecash Live
Ecash Live Omzetrapportage

Rapportages, cloud

Uitgebreide rapportages maken dat u inzicht heeft in uw verkopen. Rapporteer onder andere de omzet per groep, per artikel, per weekdag. Of zie in de marge-rapportage welke producten u het meest opleveren. Ook zijn er mogelijkheden voor integratie met uw boekhoudsysteem.

Overzichtelijke tafelplattegronden

Overzicht van de tafels met een bestelling via een grafische tafelplattegrond. U ziet ook direct welke tafels aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld door na 10 minuten geen actie een tafel een andere kleur te geven.

Ecash Live Tafelplattegrond
Ecash Live Bestelling

Intuïtief werken

Ecash Live heeft een  intuïtieve interface waarmee uw medewerkers direct kunnen werken, zelfs zonder uitleg. Aangeslagen artikelen worden direct onderverdeeld in  de juiste gangen. Uw menukaart is helemaal op maat voor uw onderneming in te richten, zelfs per kassasysteem. Daarnaast is ook het toevoegen van opties, keuzes, bereidingswijzen  eenvoudig te realiseren, dit maakt het voor de keuken allemaal duidelijk.

Kijk terug naar de bestellingen van een tafel. Hoe laat is wat besteld en door wie. Print een bestelling opnieuw of bestel dezelfde ronde nogmaals.

Handige functies zoals het splitsen van een rekening op artikelniveau of door te delen door aantal personen zijn allemaal binnen handbereik. Zo kan ook iedereen apart afrekenen indien gewenst.

Een centrale plek voor uw onderneming

Koppel met externe software

Ecash kan naadloos worden gekoppeld met enkele van de meest populaire softwareoplossingen op de markt. Door te kiezen voor Ecash Live, kiest u voor een software pakket dat een centrale hub in uw bedrijfsactiviteiten vormt. De horeca software integreert met CRM’s, reserveringssystemen, betalingssystemen, bezorgservices, boekhoudsoftware en meer. Hierdoor wordt de noodzaak om met meerdere applicaties te werken overbodig.

Ecash Live Koppelingen