thuisbezorgd

Tonit Afrekensystemen

Woby koppeling

Voor bedrijven die gebruikmaken van Woby heeft Tonit Afrekensystemen een optionele koppeling die bestellingen automatisch linken aan de afhaal/bezorg module.

Met de koppeling van het horeca pakket Ecash komt de bestelling rechtstreeks binnen in het kassasysteem. Op deze manier zijn alle administratieve gegevens in een systeem beschikbaar.

Tonit Afrekensystemen zorgt ervoor dat de online menukaart wordt gekoppeld aan de kassa, waarna de afhaal/bezorg module tot stand komt.

Via de site en app van Woby kan iedereen maaltijden bestellen en betalen via een laptop, smartphone of tablet.

horeca kassa partner woby

Interactief en online bestellen.

U bedient uw gasten. Woby bedient de horeca.

Woby is hét merk voor interactief en online bestellen in de horeca. Zij bieden een totaaloplossing met producten en diensten waarmee ze horecaondernemers geheel ontzorgen op het gebied van mobiel bestellen en zelfbedieningssystemen.

Daarnaast bieden we met de Bestelzuil en Handheld App echt een totaalpakket voor horecaondernemers die op een innovatieve, effectieve en efficiënte manier hun gasten willen bedienen.

Woby beschikt over ruime kennis, relevante ervaring en de juiste partners om al deze producten en diensten optimaal te laten samenwerken. U kunt daardoor op een betaalbare manier en zonder extra werk uw omzet zien stijgen.

Adresgegevens

Europark 24
4904 SX Oosterhout
Noord Brabant, Nederland

Contactgegevens

T: 085-3036844

E: info@woby.nl

Andere koppelingen van Tonit Afrekensystemen