Beconet

Tonit Afrekensystemen

Beconet koppeling

Met deze module houdt u overzicht op het registratiegedrag van uw personeel, uw verkoop en verspilling. Tonit Afrekensystemen levert binnen het Ecash softwarepakket de mogelijkheid om controle te houden over de verkopen en het aanslaan van deze verkopen. Het kan voorkomen dat een biertje niet wordt aangeslagen, maar met de Ecash tapautomatisering module kunt u het registratiegedrag van uw personeel in de gaten houden.

Beconet biedt de mogelijkheid om uw omzet en marge te verhogen. De horeca automatiseringssystemen van Beconet bieden de mogelijkheid om alle drankuitgifte te doseren en registreren.

Beconet

Opgericht in 1996 als een familie bedrijf en ontstaan uit een bundeling van verschillende krachten. Een technisch ontwikkelingskantoor en een verkoop/service organisatie betekent een ijzersterke en solide combinatie. Alle horeca automatisering innovaties worden in eigen huis gerealiseerd. Meer dan 25 jaar technische “know-how” op het gebied van elektronica en tap-automatisering.

BeCoNet ontwikkelt, produceert en installeert als enige partij in Nederland alles in eigen beheer en onder één dak. Dit maakt BeCoNet een sterk innovatief en onafhankelijke partij die altijd gefocust is op de laatste ontwikkelingen en behoeftes in de markt. Horecaondernemers met speciale wensen worden indien nodig custom-made bediend hetgeen ons onderscheidt van andere partijen! Horeca automatisering opmaat is iets waar BeCoNet zijn hand niet voor om draait. Juist doordat wij alle kennis en productie in eigen huis hebben kunnen wij competitief opereren en kunnen wij in vrijwel alle gevallen aan de vraag van de ondernemer voldoen. In Almere bevindt zich ons eigen “BeCoNet Experience Centre.”

Horeca tap automatisering:

De toepassing van tap-automatisering in de horeca wordt steeds vaker een noodzakelijk kwaad. De mentaliteit verandert en schaalvergroting van de middelgrote horecabedrijven vindt plaats.

ROI Horeca automatisering:

Horeca tap-automatisering controleert de dosering en het personeel en het is daarom een “must” voor iedere moderne zelfbewuste horecaondernemer, om de kosten laag te houden en het rendement hoog. Uit onze gegevens blijkt, dat de gemiddelde horecazaak de investering binnen een paar maanden tot minder dan 1 jaar heeft terugverdiend en dan begint het “feest”.

Service & Techniek:

BeCoNet beschikt over een eigen serviceteam, dat 24/7 beschikbaar is. Uiteraard zijn wij niet alleen tijdens kantooruren bereikbaar, maar bieden wij ook telefonisch advies en support op locatie.
Heeft u vragen over onze systemen of wilt u een afspraak maken met één van onze verkopers, ga dan naar “Contact” dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Financiering:

BeCoNet heeft in 2011 “Pay-Tap”en “Rent-a-Tap” geïntroduceerd. Met deze constructies heeft u geen bank meer nodig en heeft u rendement vanaf dag 1. Lees meer onder het item “Financieringen”

Contactgegevens :

Wisselweg 33
1314 CB Almere

www.beconet.nl
info@beconet.nl
036-5302350

Andere koppelingen van Tonit Afrekensystemen