fbpx

van Duijnen

Tonit Afrekensystemen

Koppeling van Duijnen

Met deze module houdt u overzicht op het registratiegedrag van uw personeel, uw verkoop en verspilling. Tonit Afrekensystemen levert binnen het Ecash softwarepakket de mogelijkheid om controle te houden over de verkopen en het aanslaan van deze verkopen. Het kan voorkomen dat een biertje niet wordt aangeslagen, maar met de Ecash tapautomatisering module kunt u het registratiegedrag van uw personeel in de gaten houden.

Van Duijnen levert, installeert, onderhoudt en reinigt koel- en tapinstallaties en verzorgt tapautomatisering.

van Duijnen hanteert doseren, registreren en controleren. Uw bedrijf wordt winstgevender door middel van tapautomatisering. Heeft u een partycentrum of discotheek? Dan is dit de module voor u

van Duijnen horeca service

Van Duijnen Horeca Service is dé grootste zelfstandige technische dienstverlener voor de drankverstrekkende horeca in Nederland. Wij bieden een compleet pakket van innovatieve producten voor een optimale drankverkoop met maximaal rendement.

Van Duijnen levert, installeert, onderhoudt en reinigt koel- en tapinstallaties en verzorgt tapautomatisering.

Familiebedrijf

Van Duijnen, van oorsprong een familiebedrijf, werd in 1941 opgericht in Amsterdam als leverancier van drankautomaten. Inmiddels is Van Duijnen gevestigd in Almere. Van Duijnen Horeca Service valt samen met Van Duijnen Koffie onder de Van Duijnen Groep. Van Duijnen levert maatwerk, waarbij de nadruk ligt op het bieden van optimale service met een landelijke dekking.

Meer rendement op uw drankverkoop

Door tapautomatisering bespaart u flink op uw inkoopkosten van drank door ieder drankje met de juiste dosering te tappen (minimaliseren van tapverlies) en controle door registratie van elk getapt glas, waardoor ongezien weggeven en vergeten aan te slaan verleden tijd zijn.

Wij zijn partner van honderden zelfstandige horecaondernemingen. Daarnaast werken wij als geselecteerd servicepartner samen met brouwerijen, wijn- en drankengroothandels zoals bijvoorbeeld Heineken (Amstel, Brand), Bitburger, PALM Breweries, Groupe LFE en Verbunt wijnen.

Contactgegevens :

Versterkerstraat 4
1322 AP Almere

www.vanduijnenhoreca.nl
info@vanduijnenhoreca.nl
036-538 78 78

Andere koppelingen van Tonit Afrekensystemen