fbpx

gasten

Tonit Afrekensystemen

Loyalty

Tegenwoordig komt er steeds meer horecaconcurrentie bij.

De keuze uit restaurants, cafés en kroegen is overweldigend.

Daarom is het van belang om klanten te binden aan uw onderneming. Een vaste gast is namelijk goud waard. Laat uw trouwe gasten bijvoorbeeld punten sparen, zo bent u verzekerd van stamgasten in uw horecagelegenheid.

Voor deze module maakt u gebruik van klantenpassen met RFID technologie, deze passen zijn naar wens te bedrukken en bieden naast de mogelijkheden van het loyaliteitssysteem nog meer voordelen.

Een stukje klantbinding

De loyalty module is geïnspireerd op het Airmiles-principe. U kunt op deze manier een extra vorm van klantenbinding creëren binnen uw horecazaak.

Met de module kunt u zelf instellen wanneer uw gast een punt spaart, bijvoorbeeld bij elke vijf euro besteding krijgt hij of zij één punt.

U kunt zelf bedenken welke waarde deze punten hebben. De gast kan de punten sparen en vervolgens voor korting of een gratis product inwisselen bij een volgend bezoek.

De ultieme klantbeleving
Het is erg van belang om ultieme klantbeleving te creëren in uw onderneming.

Tevreden gasten komen vaker terug en zijn een waardevolle bron voor mond-tot-mondreclame. Gemiddeld zorgen vaste klanten voor bijna 90 procent van de omzet, terwijl nieuwe klanten het resterende deel opvullen.

Loyaliteit kunt u bewerkstelligen door klanten emotioneel aan uw onderneming te binden. Dit gebeurt echter niet zomaar, maar met de loyalty module kunt u uw bestaande klanten eenvoudig even in het zonnetje zetten.

Andere modules van Tonit Afrekensystemen