Keukenschermen – KTS

Tonit Afrekensystemen

Keukenscherm

N

Nooit meer een bon kwijt.

Bonnen terughalen en oude bonnen bekijken.

N

Volledige controle.

Bonnen splitsen, samenvoegen, voorrang geven of annuleren.

N

Overzicht.

Bestellingen staan overzichtelijk op hetscherm en een samenvatting toont cummulatief wat er bereid moet worden.

N

Besparing.

Besparing op papier en verspilling door fouten.

N

Efficiëntie.

Iedereen zijn / haar eigen taak, KTS zorgt voor het overzicht.

Te vinden op deze pagina :

KTS

Restaurant

Cafetaria

digitale

touch

De toekomst

Het Keuken Ticket Systeem is de toekomst voor de keukenbonnen. De (touch-screen) schermen zijn een verlengstuk van uw kassasysteem. Bestellingen vanaf kassa of handheld worden direct en overzichtelijk getoond op de schermen.

Optimaliseer en vereenvoudig de communicatie tussen bediening en keuken en verbeter het productieproces in de keuken. Iedereen ziet duidelijk wat de status is van de diverse tickets.

Kenmerken van de keukenschermen:

Tickets kunnen worden verplaatst om prioriteit te wijzigen. Per gerecht of gang kan de status worden aangegeven zodat duidelijk is of het al in bereiding of misschien al klaar is. Bediening kan eenvoudig een volledige gang uitvragen wat dan direct zichtbaar is in de keuken. Doordat koks weten waar de collega’s mee bezig zijn staan de gerechten van diverse stations tegelijk op de pas.

Samenvatting van meerdere bonnen zodat inzichtelijk is welke gerechten er bereid moeten worden zorgen voor een optimale verwerking en kortere doorlooptijd van een bestelling. Bespaar tijd en optimaliseer de service naar uw gasten.

In beeld

Schermen zijn in allerlei formaten verkrijgbaar met of zonder touch bediening. Weergave van de tickets kan op maat worden aangepast zodat overbodige zaken juist niet zichtbaar zijn en schermen overzichtelijk blijven. Iedereen weet wat er te doen staat.

p

Inzoomen

l

Specs

Windows 10 Professional
AMD J1900 Processor
4GB Werkgeheugen
60GB Solid State Drive

Productsheet

Download deze hier