fbpx

Minipos horeca kassa

Tonit Afrekensystemen

Minipos horeca kassa

Meer heeft u niet nodig.

Een alles-in-één kassasysteem, dat is het Tonit MiniPOS systeem. Het kleine formaat van de kassa van 300 x 300 x 135 mm maakt het een uiterst geschikt apparaat voor locaties met een minimale barruimte of voor kleinere horecazaken, zoals cafetaria’s, pubs, bistro’s en compacte kroegen. Ook het gebruik van deze kassa op evenementen als sporttoernooien, festivals en beurzen, is erg populair. De Tonit MiniPOS heeft een ingebouwde thermische printer, waardoor u geen inktpatronen nodig heeft.

Kenmerken van de Tonit MiniPOS:

Compacte kassa met een 10 inch LCD touchscreen
Geïntegreerde thermische printer, geen inktpatronen nodig
Makkelijk plaatsbaar door het kleine formaat en de verstelbare pootjes
Spatwaterdicht en makkelijk te reinigen met een vochtige doek
Lange levensduur door de geldlade met vaste kogellagers

Voorzien van de Ecash kassasoftware

Het moderne klantendisplay en de aanpasbare diagonale afwerking zorgen ervoor dat de Tonit MiniPOS makkelijk te plaatsen is op kleine oppervlakken. Al onze kassasystemen zijn voorzien van ECash kassasoftware. Deze software is speciaal ontworpen voor de horecabranche en staat garant voor een snelle en efficiënte verwerking van bestellingen en betalingen. U heeft geen last van losse draden, want dit kassasysteem voor de horeca heeft alleen een losse adapter met netsnoer.

360 Graden

  
N

Compleet geïntegreerd systeem, inclusief printer en klantendisplay.

N

Inclusief Ecash horeca kassasoftware basis licentie.

N

10,4 inch all-in-one touchscreen.

N

Vuil- en waterbestendig scherm.

N

Zeer compact design.

FAQ

Wat voor hardware levert Tonit Afrekensystemen?

Wij leveren een breed scala aan kassa hardware voor vrijwel iedere situatie. Of u nu een drukke horecazaak, een klein café of discotheek heeft, Tonit Afrekensystemen levert u een passende oplossing.

Wat voor kassa kan ik kopen?

De hardware keuze hangt af van uw wensen. Wij kunnen u aan de hand van uw situatie en wensen een advies geven. Zo kunt u met bijvoorbeeld een bloemenwinkel prima uit de voeten met een ECR (Electronic Cash Register), waarbij de klant vrijwel alleen open bedragen aan een BTW groep toekent. Voor een horecazaak zijn omzet, duidelijkheid en snelheid van groot belang. Daarom adviseren wij deze ondernemingen touchscreen gestuurde systemen.

Kan ik met natte handen op een touchscreen werken?

Ja, de kassa heeft een speciale sealing. Bij normaal gebruik kan het water niet het systeem inlopen. Indien u het scherm dagelijks met een licht vochtige doek afneemt, is dit geen probleem.

p

Formaat

l

Specs

Windows 10 Professional
ATOM J1900 Processor
4GB Werkgeheugen
60GB Solid State Drive

Productsheet

Download deze hier