fbpx

QR-bestellen

Tonit Afrekensystemen

QR-bestellen

Laat de gasten zelf bestellen aan tafel

Plaats de QR-code op de tafel, wanneer de gast de code vervolgens met de smartphone scant komt automatisch, met het tafelnummer al gekoppeld, de QR-bestelling op je kassa binnen.

Het is niet nodig een app te installeren en te registreren, of te navigeren naar een website.

De gasten kiezen hun bestelling en plaatsen deze op de tafel daarna hebben ze de mogelijkheid om direct af te rekenen, of indien u dit wenst achteraf te betalen. Hierna komt de order binnen bij de keuken en/of bar.

Deze kan worden uitgeserveerd of opgehaald bij het afhaalpunt. Eenvoudig en efficiënt – precies waar je gast naar zoekt!

Bestellen via QR

Stroomlijn de bestelprocessen van je bedrijf op een nieuwe manier. Speel in op personeelstekort of het werken in de anderhalve-meter-economie.

Bied uw gasten deze extra service die met een kleine investering, u en uw gasten kan ontzorgen.

Bovendien is het niet alleen makkelijk maar ook leuk!

De kans dat uw gast net een keer extra besteld door middel van deze selfservice is dan ook groot. Het gemak en het aantrekkelijke design van de site voegt ook net dat beetje meer smaak toe aan de beleving.

horecakassa-qr-code-uitgelicht-min

Klik op de afbeelding om de site te testen.
(Site is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik)

N

Geen app downloaden en registreren

N

Direct bestellen

N

Direct of achteraf betalen

N

Uw eigen artikelen, eigen beheer

N

Veilige website en betaalomgeving

N

Lage kosten, groot resultaat

Het liefst maakt u natuurlijk een praatje!

Als gevolg van de wereldwijde pandemie Covid-19 zijn de mogelijkheden van dit praatje op dit moment helaas beperkt.

Voor de veiligheid van uw gasten, van uw medewerkers maar ook uzelf werkt Tonit toe naar nieuwe mogelijkheden in de anderhalve-meter-samenleving.

Door onder andere het aanbieden van de mogelijkheid tot bestellen via de smartphone van de gast zelf creëert u de mogelijkheid om veiliger te werken. U krijgt de bestelling op eenzelfde manier binnen als u gewent bent en kan zo ook de kwaliteit leveren die uw gasten van u gewent zijn. De gasten op hun beurt krijgen vervolgens de mogelijkheid om deze bestelling op een verantwoorde manier af te halen aan de bar of een uitgiftepunt.

Dankzij de directe koppeling met uw kassa, printers en/of keukenschermen heeft u elke bestelling direct inzichtelijk in een systeem. Geen websites of apps van derden, maar alle gegevens op de plek waar u ze normaal ook al kunt vinden. Daarnaast kan het bestellen via QR ook de doorloopsnelheid van de gasten verhogen. Veilig, flexibel en aansluitend op de wensen en mindset van de gast. Dankzij het bestellen via QR kan uw zaak weer veilig en vertrouwd open en kunt u het maximale rendement behalen.

p

Oproepsysteem

p

Zelf opnemen