fbpx

Online bestelpagina

Tonit Afrekensystemen

Online bestelpagina

Laat gasten bestellen via uw website

Door gebruik te maken van een pagina voor online bestellen vergroot u uw verkoopkansen. Dit kan natuurlijk via verschillende bekende algemene pagina’s, maar daar zijn dan ook de kosten naar.

Met de mogelijkheid die onze horeca kassa software bied, linkt u een bestelpagina aan uw eigen website. Met deze online bestelpagina geeft u uw gasten de kans om zelf de bestelling te plaatsen voor afhaal en/of bezorging.

De online order komt direct in uw kassasysteem en wordt net als normale bestellingen in uw kassa op de juiste manier verwerkt.

Online bestellen

Stroomlijn de bestelprocessen van je bedrijf op een nieuwe manier. Speel in op personeelstekort of het werken in de anderhalve-meter-economie.

Bied uw gasten deze extra service die met een kleine investering, u en uw gasten kan ontzorgen.

Bovendien is het niet alleen makkelijk maar ook leuk!

De kans dat uw gast net een keer extra besteld door middel van deze selfservice is dan ook groot. Het gemak en het aantrekkelijke design van de online bestelpagina voegt ook net dat beetje meer smaak toe aan de beleving.

N

Eigen website

N

Direct bestellen

N

Direct of achteraf betalen

N

Uw eigen artikelen, eigen beheer

N

Veilige website en betaalomgeving

N

Lage kosten, groot resultaat

Meer mogelijkheden met minder personeel !

Personeelsgebrek is een hot item binnen de horeca sector. Daarom heeft Tonit de afgelopen jaren een aantal producten ontwikkeld waarmee uw gast zelf ook in de mogelijkheid is een bestelling te plaatsen.

Door het aanbieden van de mogelijkheid tot bestellen via de smartphone van de gast zelf en/of een eigen bestelpagina op uw website creëert u de mogelijkheid om veiliger en efficiënter te werken. U krijgt de bestelling op eenzelfde manier binnen als u gewent bent en kan zo ook de kwaliteit leveren die uw gasten van u gewent zijn. De gasten op hun beurt krijgen vervolgens de mogelijkheid om deze bestelling op een verantwoorde manier af te halen, uit te laten serveren of bezorgen.

Dankzij de directe koppeling met uw kassa, printers en/of keukenschermen heeft u elke bestelling direct inzichtelijk in een systeem. Geen websites of apps van derden, maar alle gegevens op de plek waar u ze normaal ook al kunt vinden. Daarnaast kan het bestellen via QR of eigen website ook de doorloopsnelheid van de gasten verhogen of potentiele nieuwe gasten bereiken. Veilig, flexibel en aansluitend op de wensen en mindset van de gast. Dankzij de mogelijkheden van de horeca software Ecash zijn er nieuwe kansen ontstaan in de afgelopen periode, die ook nu nog relevant voor u zijn.

p

Oproepsysteem

p

Zelf opnemen

p

Bestelsites