Ecash kassa software

Tonit Afrekensystemen

Ecash

N

U hoeft uw personeel niet in te werken.

De software is zo eenvoudig en duidelijk dat deze nauwelijks uitleg vereist. Ecash werkt intuitief en is volledig programmeerbaar, zodat deze aansluit op uw onderneming.

N

Directe communicatie, geen misverstanden.

Een directe lijn tussen de kassa, keuken en bar. De bestellingen die ingevoerd worden op de kassa worden direct geprint in de keuken en bar. Hierdoor worden er minder fouten gemaakt en weet iedereen wat hem of haar te doen staat.

N

Overzichtelijke tafelplattegronden.

In een oogopslag zien u en uw medewerkers welke tafels voorzien zijn en welke klanten nog op bediening wachten. De plattegronden zijn eveneens handig om in de gaten te houden welke tafels al een rekening hebben gekregen en welke willen betalen.

N

Herinnering voor upsales.

Het Ecash systeem is dusdanig gebouwd dat na een vooraf ingestelde tijd een tafel van kleur verandert. Dit is het teken voor de bediening om te vragen of de klant nog wat wil bestellen. Uit ervaring is gebleken dat deze tool een flinke omzetboost oplevert.

Ecash makes it easy !!!

Waarom zouden wij het leven onnodig gecompliceerd maken? Onze missie is het vereenvoudigen van de werkzaamheden van een horecaondernemer, en dat doen wij met Ecash. Ecash makes it easy. De innovaties op het gebied van afrekensystemen voor horeca houden wij al ruim 15 jaar nauwlettend in de gaten. Door in te spelen op de vraag en behoeften van ondernemers weten wij welke knelpunten er zijn. Zo wilden wij onze klanten voorzien van een briljant kassasysteem, dat iedere werknemer binnen enkele minuten onder de knie heeft, en ontwikkelden wij Ecash.

Slim en gebruiksvriendelijk

Dit slimme afrekensysteem is het resultaat van meer dan een decennia ervaring in de horeca branche. Bovendien is ECash een duurzaam systeem dat u veel tijd en kosten bespaart. Het is toepasbaar in de gehele horecasector, van een kleine lunchroom tot een cafetaria in het ziekenhuis. Daarbij is ECash volledig in modules opgebouwd waardoor u gerust met het instapmodel kunt beginnen. Later kan het kassasysteem met uw onderneming meegroeien en modules toevoegen aan het systeem. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, wij hebben geschikte kassa’s voor ieder budget.

Ecash Mobile en Ecash Mobile iOS

Tegenwoordig kunnen consumenten niet zonder hun mobiele telefoon. Bij Tonit Afrekensystemen maken wij de vertaalslag van consument naar bedrijf. Met Ecash mobile is het mogelijk om bestellingen snel en efficiënt op een mobiel apparaat in te voeren en direct naar de kassa te verzenden. Hierdoor heeft u minder personeel nodig en genereert u meer omzet voor uw onderneming. Werken met mobiele apparaten draagt bij aan een omzetstijging tot wel 30 procent.

Ecash Mobile is verkrijgbaar in twee versies:

Ecash mobile  handhelds

Ecash mobile iOS

Modulair en koppelbaar

De mogelijkheden zijn grenzeloos met de kassasoftware van Tonit Afrekensystemen. Ecash is modulair opgebouwd. Dit betekent dat uw kassa volledig naar uw wensen kan worden ingericht en uitgebreid met modules binnen de software die het basis gebruik van de kassa naar een hoger niveau tillen.

Ecash is vanuit de basis al zeer compleet, maar door koppelingen te realiseren met gerenomeerde partijen verbreden we de mogelijkheden van de kassa nog meer. 

Meer over de modules en koppelingen leest u op de volgende pagina’s :

Ecash modules

Ecash koppelingen