fbpx

F-POS Horeca Kassa

Tonit Afrekensystemen

F-POS Horeca Kassa

Het oogstrelende design, met matte afwerking rondom het kassascherm, siert de Tonit F-POS horeca kassa. Dit ideale Point-Of-Sale (POS) afrekensysteem past bij alle horecazaken. Of u een restaurant, een pizzeria of een shoarmazaak runt, de Tonit F-POS biedt gegarandeerd gebruiksgemak. Door het verstelbare 15 inch scherm heeft u in iedere situatie een optimale kijkhoek voor een snelle, handige werkwijze. Een goedwerkend kassasysteem draagt hierdoor bij aan een hogere omzet en betere marges, omdat klanten beter en sneller kunnen worden geholpen.

Spatwaterdicht, professioneel en innovatief

Deze apparatuur is speciaal ontwikkeld voor de horeca en brengt design en duurzaamheid samen. De F-POS horeca kassa is ontwikkeld om jarenlang probleemloos mee te gaan. Het touchscreen is spatwaterdicht, waardoor het zelfs bestand is tegen natte vingers. Schoonmaken gebeurt in een oogwenk, met een licht vochtige doek maakt u het oppervlak in een mum van tijd schoon. De bijbehorende thermische printer zorgt voor een professionele uitstraling. Met dit kassasysteem heeft u geen overvloed aan kabels, maar één geïntegreerd systeem. Bovendien kan de Tonit F-POS veel meer dan alleen afrekenen. Het systeem is namelijk uit te breiden met een aantal handige modules.

Kenmerken van de veelzijdige F-POS:

Een multifunctionele machine met een aantrekkelijke prijs
Een strak design met matte afwerking rondom het kassascherm
Een prettig leesbare 15 inch LCD touchscreen
Eenvoudig uit te breiden met meerdere terminals en softwaremodules
Geruisloos zonder ventilatoren

360 Graden

  
N

Compleet geïntegreerd systeem, minimum aan kabels.

N

Inclusief Ecash horeca kassasoftware basis licentie.

N

15 inch all-in-one touchscreen.

N

Vuil- en waterbestendig scherm.

N

Zeer strak en slank design.

N

Kan ook aan de muur worden bevestigd.

FAQ

Wat voor hardware levert Tonit Afrekensystemen?

Wij leveren een breed scala aan kassa hardware voor vrijwel iedere situatie. Of u nu een drukke horecazaak, een klein café of discotheek heeft, Tonit Afrekensystemen levert u een passende oplossing.

Wat voor kassa kan ik kopen?

De hardware keuze hangt af van uw wensen. Wij kunnen u aan de hand van uw situatie en wensen een advies geven. Zo kunt u met bijvoorbeeld een bloemenwinkel prima uit de voeten met een ECR (Electronic Cash Register), waarbij de klant vrijwel alleen open bedragen aan een BTW groep toekent. Voor een horecazaak zijn omzet, duidelijkheid en snelheid van groot belang. Daarom adviseren wij deze ondernemingen touchscreen gestuurde systemen.

Kan ik met natte handen op een touchscreen werken?

Ja, de kassa heeft een speciale sealing. Bij normaal gebruik kan het water niet het systeem inlopen. Indien u het scherm dagelijks met een licht vochtige doek afneemt, is dit geen probleem.

p

Formaat

l

Specs

Windows 10 Professional
Atom J1900 Processor
4GB Werkgeheugen
60GB Solid State Drive

Productsheet

Download deze hier