fbpx

Oproepsystemen

Tonit Afrekensystemen

Oproepsystemen

Met oproepsystemen meer controle, meer omzet.

Door gebruik te maken van de oproepsystemen van Tonit heeft u de werkdruk beter in de hand en kunt u deze ook managen.

Wanneer het druk is in uw bedrijf, heeft u niet geheel zelf in de hand. Sommige van deze piekmomenten zijn voorspelbaar andere weer niet. Maar wanneer het zover is wilt u er zeker van zijn dat u en uw medewerkers de werkdruk ook daadwerkelijk aankunnen.

Lange wachtrijen schrikken potentiele andere klanten af, iets dat u liever niet ziet gebeuren.

Met oproepsystemen houd u het hoofd koel en blijven de processen in uw bedrijf efficiënt en levert u de kwaliteit waarvoor uw gasten terugkomen.

Geen wachttijd maar beleving.

Niets is vervelender dan wanneer uw gasten lang moeten wachten op hun bestelling. Maar door gebruik te maken van een oproepsysteem wordt het wachten een servicebeleving.

De oproepsystemen hebben een handzaam formaat waardoor uw gasten deze makkelijk bij zich kunnen dragen. Is de bestelling klaar? Dan wordt uw gast op afstand (draadloos) opgeroepen.

Via een terminal bij uw kassasysteem wordt de coaster of buzzer geactiveerd. Een subtiel tril-, licht- en/of geluidsignaal laat uw gast weten dat de bestelling gereed is voor afhalen.

Uw kassasysteem heeft de mogelijkheid om het nummer van de bijbehorende buzzer ook te printen op uw maakbonnen en/of rekening, hierdoor houd u ten aller tijden in de gaten welke buzzer bij welke bestelling hoort.

 

horecakassa-oproepsystemen-uitgelicht-min
N

Geen wachtrijen

N

Lagere werkdruk

N

Bewegingsvrijheid / veiligheid gasten

N

Niet langer de bestelling omroepen

N

Groot bereik

N

Lage kosten, groot resultaat

Het liefst maakt u natuurlijk een praatje!

Als gevolg van de wereldwijde pandemie Covid-19 zijn de mogelijkheden van dit praatje op dit moment helaas beperkt.

Voor de veiligheid van uw gasten, van uw medewerkers maar ook uzelf werkt Tonit toe naar nieuwe mogelijkheden in de anderhalve-meter-samenleving.

Door onder andere het aanbieden van de mogelijkheid tot het gebruik van oproepsystemen creëert u de mogelijkheid om veiliger te werken. Wanneer de bestelling van uw gast gereed is zend u een draadloos signaal naar de buzzer / coaster. Hierdoor weet uw gast dat de bestelling klaar staat en deze afgehaald kan worden aan bar of uitgiftepunt.

Doordat uw kassasysteem de coaster en bestelling kan weergeven heeft u ten aller tijde het overzicht. Wordt de buzzer weer ingeleverd na het ophalen van de bestelling, reinigt u deze natuurlijk weer voor de volgende bestelling. Zo kan uw zaak weer veilig en vertrouwd open en kunt u het maximale rendement behalen.