Ios Handheld app

Tonit Afrekensystemen

IOS Handheld App

N

Relatief lage aanschafkosten

N

Volledig assortiment beschikbaar in app

N

Werkwijze zoals bekend van iOS

N

Overichtelijke schermen

N

Geschikt voor directe verkoop en bestelling

N

Tafelbeschikbaarheid zichtbaar op nummer

iOS app, de nieuwe manier van werken.

Een andere handheld oplossing die Tonit Afrekensystemen biedt, naast de Ecash Mobile handheld, is de handheld gegoten in een Apple-jasje.

De Ecash Mobile iOS app is het meest gebruiksvriendelijke, draadloze bestel- en afrekensysteem voor Apple iOS.

De relatief lage aanschafprijs van mobiele producten van Apple, zoals de iPhone, iPod of iPad, maakt het ECash Mobile IOS systeem van Tonit geschikt voor iedere tak van de horeca.

Dankzij het gebruik van de sterke wifizender die wij leveren, kunnen wij vrijwel overal een goede dekking garanderen. De iOS handhelds hebben op deze manier altijd een stabiele verbinding met de hoofdkassa.

Gratis de app downloaden

Het kassasysteem is beveiligd tegen signalen van buitenaf. IOS handhelds kunnen alleen draadloos communiceren met uw kassa indien u toestemming hiervoor geeft.

U kunt de app gratis downloaden in de App Store.

Afhankelijk van de hoeveelheid apparaten die u gelijktijdig wilt gebruiken, schaft u bij Tonit Afrekensystemen licenties aan.

U bepaalt op welk type Apple apparaat u de software wilt gebruiken en downloadt de app. Deze installeert u op het gekozen aantal apparaten. De aangeschafte licenties bepalen het aantal apparaten dat tegelijkertijd gebruikt kan worden.

Wilt u ook eens het gemak van onze iOS App ervaren?

Download deze dan nu gratis in de App store en u kunt deze geheelĀ vrijblijvend testen. De App biedt overzichtelijke touch-schermen, vergelijkbaar met de Horeca Handheld, die u ook met een hand kunt bedienen zonder uw aandacht voor de gast te verliezen. U heeft zelfs meer tijd voor een persoonlijk advies !

p

Apple apparatuur

l

Specs

Minimaal iOS versie 9
Apple Ipod
Apple Iphone
Apple Ipad
Apple Ipad mini

Productsheet

Download deze hier