fbpx

iOS handheld app

Tonit Afrekensystemen

iOS handheld app

De iOS handheld app is een andere oplossing die Tonit Afrekensystemen biedt, naast de Ecash Mobile handheld. Deze app is een handheld gegoten in een Apple-jasje.

Omdat de mobiele producten van Apple, zoals de iPhone of iPad relatief lage aanschafprijzen prijzen hebben. Is het Ecash Mobile IOS systeem geschikt voor iedere tak van de horeca. Daarbij is het, het meest gebruiksvriendelijke, draadloze bestel- en afrekensysteem voor Apple iOS.

Stabiel en veilig

Door gebruik van sterke wifizenders, is het mogelijk om vrijwel overal een goede dekking te garanderen. Daardoor hebben de iOS handhelds altijd een stabiele verbinding met de hoofdkassa.

Het kassasysteem is beveiligd tegen signalen van buitenaf. De IOS handhelds kunnen alleen draadloos communiceren met uw kassa, indien u hiervoor toestemming geeft op het systeem.

iOS handheld licenties

Afhankelijk van de hoeveelheid apparaten die u gelijktijdig wilt gebruiken, schaft u bij Tonit Afrekensystemen licenties voor de app aan.

Zelf bepaalt u op welk type Apple apparaat u de software wilt gebruiken. Het aantal aangeschafte licenties bepaalt vervolgens hoeveel apparaten er tegelijkertijd gebruikt kunnen worden.

Gratis de iOS app downloaden

U kunt de iOS handheld app gratis downloaden in de App Store om uit te proberen. Deze kan in een demostand gebruikt worden om de applicatie te testen

horecakassa-ios-app-uitgelicht-min
N

Werkwijze zoals bekend van iOS

N

Relatief lage aanschafkosten

N

Volledig assortiment beschikbaar in app

N

Overichtelijke schermen

N

Geschikt voor directe verkoop en bestelling

N

Tafelbeschikbaarheid zichtbaar op nummer

Wilt u ook eens het gemak van onze iOS App ervaren?

Download deze dan nu gratis in de App store en u kunt deze geheelĀ vrijblijvend testen. De App biedt overzichtelijke touch-schermen, vergelijkbaar met de Horeca Handheld, die u ook met een hand kunt bedienen zonder uw aandacht voor de gast te verliezen. U heeft zelfs meer tijd voor een persoonlijk advies !

p

Apple apparatuur

l

Specs

Minimaal iOS versie 9
Apple Ipod
Apple Iphone
Apple Ipad
Apple Ipad mini

Productsheet

Download deze hier