fbpx

Hardware

Tonit Afrekensystemen

Horeca Kassasystemen

Als het gaat om de beste kassasystemen voor de horecabranche, dan bent u bij Tonit Afrekensystemen aan het juiste adres. Wij leveren onder meer POS touchscreen kassasystemen, mobiele kassa’s, notaprinters en POS printers. Op deze pagina vindt u meer informatie over de gebruikte POS horecakassa’s. De software die gebruikt wordt, is door ons ontwikkeld en wordt continu geïnnoveerd. Hierdoor is dit kassasysteem toepasbaar in het gehele horecasegment. Tonit Afrekensystemen is een leverancier van point of sale apparatuur en maakt hiervoor gebruik van het eigen softwarepakket Ecash. Heeft u advies nodig over de juiste kassa voor uw onderneming? Dan kunnen wij samen met u een passende oplossing vinden voor uw bedrijf.

Het assortiment van kassasystemen

Of u nu een shoarmazaak bezit, een grandcafé of een discotheek, het assortiment kassasystemen van Tonit Afrekensystemen is zeer uitgebreid en biedt voor iedere ondernemer een geschikt kassasysteem voor de horeca. Wij leveren verschillende kassa’s in diverse prijsklassen, waardoor er voor iedere situatie en ieder budget een passende offerte kan worden opgemaakt. Tonit bied zelfs de mogelijkheid tot huurkoop van uw kassa.

De gedreven medewerkers van Tonit Afrekensystemen vertellen u graag meer over de mogelijkheden en toepassingen van de verschillende kassa’s en softwareoplossingen. Bekijk onze kassasystemen en neem bij vragen of onduidelijkheden contact met ons op.

Spatwaterdicht, professioneel en innovatief

Al onze kassasystemen hebben gebruiksvriendelijke aanraakschermen (touchscreens) en ze zijn spatwaterdicht, dus bestand tegen natte handen. Ze zijn voorzien van Ecash kassasoftware. Dit zeer veelzijdig programma is speciaal ontworpen voor de horecabranche en staat garant voor snelle, eenvoudige en efficiënte verwerking van bestellingen en betalingen.

Voor elke situatie is er een Tonit kassasysteem verkrijgbaar. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en het voor u meest geschikte systeem. En wij komen vrijblijvend bij u langs op locatie om u zelf te laten ervaren hoe eenvoudig en prettig ons systeem werkt.

De horeca kassasystemen worden desgewenst compleet geleverd met zwarte geldlade en thermische printer inclusief programmering en installatie.

Daarnaast kunnen de kassa’s gekoppeld worden met Handhelds en Pin of met een veelvoud van deze touchscreen kassa’s en / of printers in uw zaak.

F-POS

MiniPOS

Cobra

Keukenscherm