073 - 6 430 419
info@tonit.nl
[responsive-menu]

Handheld oplossingen

Ecash Mobile

U bent op zoek naar een snelle en betrouwbare handheldoplossing. U wilt de snelheid verbeteren waarmee u bestellingen opneemt en waardoor u extra drankjes verkoopt. Tonit Afrekensystemen levert de meest gebruiksvriendelijke handheldoplossing van Nederland. De meeste handy’s worden opzij gelegd door de grootte en onhandigheid van het apparaat. Dit is voorgoed voorbij met de oplossingen van Tonit Afrekensystemen.

HORECA HANDHELD

Een handheld is onmisbaar in de horeca. Het handige apparaat geeft u vrijheid om bestellingen direct aan tafel op te nemen. De orders worden direct en draadloos doorgestuurd naar de kassa en printers in de bar en keuken. Bij de Ecash Mobile handheld is dit mogelijk, omdat deze gekoppeld is aan uw kassa. De voordelen van het gebruik van handhelds zijn:

Een snelle overdracht van bestellingen
Rust in uw horecagelegenheid door minder heen en weer geloop van personeel
Geen onleesbare bestelbonnen
Eenvoudig in gebruik
Voorkomt weglopers

Werken met een handheld verhoogt uw serviceniveau. De tijd die normaal wordt besteed aan het doorgeven van bestellingen, kunt u nu besteden aan snellere en betere bediening.

De voordelen van een horeca handheld
De Ecash Mobile bestelterminal is met één hand bedienbaar en heeft een lange stand-by tijd door de krachtige accu. De handhelds worden geleverd met een lederen draagtasje en valbeveiliging. In de zomer zijn de apparaten perfect te gebruiken door de helderheid van het beeldscherm, hierdoor zijn de bestellingen ook in het felle zonlicht leesbaar. Daarnaast duurt het verzenden van de bestelling slechts enkele seconden door de slimme communicatie met de kassa. Aan één kassa kunnen tot wel 50 handhelds gekoppeld worden. De krachtige zender zorgt ervoor dat u zelfs op de verste uithoek van uw terras nog bereik heeft.

 

IOS APP

De andere handheld oplossing die Tonit Afrekensystemen biedt, naast de ECash Mobile handheld, is de handheld gegoten in een Apple-jasje. De ECash Mobile iOS app is het meest gebruiksvriendelijke, draadloze bestel- en afrekensysteem voor Apple iOS. De relatief lage aanschafprijs van mobiele producten van Apple, zoals de iPhone, iPod of iPad, maakt het ECash Mobile iOS systeem van Tonit geschikt voor iedere tak van de horeca. Dankzij het gebruik van de sterke wifizender die wij leveren, kunnen wij vrijwel overal een goede dekking garanderen. De iOS handhelds hebben op deze manier altijd een stabiele verbinding met de hoofdkassa.

 Gratis de app downloaden
Het kassasysteem is beveiligd tegen signalen van buitenaf. iOS handhelds kunnen alleen draadloos communiceren met uw kassa indien u toestemming hiervoor geeft. U kunt de app gratis downloaden in de App Store. Afhankelijk van de hoeveelheid apparaten die u gelijktijdig wilt gebruiken, schaft u bij Tonit Afrekensystemen licenties aan. U bepaalt op welk type Apple apparaat u de software wilt gebruiken en downloadt de app. Deze installeert u op het gekozen aantal apparaten. De aangeschafte licenties bepalen het aantal apparaten dat tegelijkertijd gebruikt kan worden.

Handheld en Lederen beschermhoes

Makkelijk bedienbaar

Onze handhelds zijn zo ontworpen dat deze gemakkelijk in de hand liggen en tegelijkertijd te bedienen zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken over de batterij van de handhelds. De krachtige accu zorgt ervoor dat de speciaal ontwikkelde horeca handhelds de hele dag gebruikt kunnen worden. Tussentijds opladen is dus niet nodig. De handhelds worden geleverd met de ECash Mobile, de mobiele versie van onze kassasoftware.

In een mum van tijd de bestelling op tafel

De handhelds communiceren met de kassaterminal, waardoor het verzenden van bestellingen niet langer dan enkele seconden duurt. U kunt eenvoudig bestellingen opnemen, artikelen zoeken en afrekenen. Andere voordelen van de apparaten zijn:

Geen overbodige knoppen. U en uw personeel slaan hierdoor altijd de goede producten aan.
De handhelds schakelen de draadloze verbinding met uw netwerk niet uit. Zo kunt u deze optimaal benutten.

Bovendien zijn de handhelds volledig draadloos en gemakkelijk te bedienen. Kortom: een perfect kassasysteem in zakformaat.

Deel deze
informatie :

Volg ons op
social media :